13806579530
taizhou haoding import & export co., ltd.
Rólunk

A gyönyörű tengerparti városban, Taizhou-ban, a Zhejiang tartományban található, professzionális műtrágya- és mezőgazdasági kiszerelő gyártó.  
A cég eredeti nevét: Taizhou Nongle Plastic Co., Ltd.-t alapították 2003 és 2018 között, és 2018-ban a gyártás bővítése miatt a társaság Zhejiang Nongle Dinghao Machinery Co., Ltd.-re változott.  
Az elmúlt tíz évben a vállalat folyamatosan fejlesztett innovációt és fejlesztette tudományos és technológiai erejét, az ország egész területén a felhasználók visszajelzéseire támaszkodva.  
A cégnek szakmai fejlesztő csoportja van, amely különféle terméksorozatokat kutat és fejleszt. A társaság fő termékei a Nongle márkás sorozat, a kis vetőgépek, a kis szemű növényi vetőgépek, a szójabab, a kukorica és a földimogyoró vetőgépek, a kukorica műtrágya felhordói.  
Az import és export üzletág fejlődésével a Taizhou Haoding Import and Export Co., Ltd.-t 2017-ben alapították,  
A társaság vesz " önbizalom, kemény munka és innováció " mint fogalma, a minőség mint a mag és a szolgáltatás, mint célja.

A jó hírnevet a világ minden tájáról érkező ügyfelek bízják és támogatják. Most a cég termékeit Délkelet-Ázsiába, Dél-Amerikába, Afrikába és más országokba exportálják.


Vizsgálat

© 2020 taizhou haoding import & export co., ltd. Minden jog fenntartva.
felső